Respijtzorg: De mantelzorger even vrijaf!

ga naar stap 1Respijtzorg is de tijdelijke overname van de zorg van een mantelzorger met het doel om de mantelzorger vrijaf te geven. De mantelzorger kan zich dan even onttrekken aan de zorgtaken. Respijtzorg kan aan huis en/of buitenshuis geboden worden door professionals (beroepskrachten) en/of vrijwilligers.

Om iedereen gemakkelijk wegwijs te maken in het aanbod aan vrijwillige en professionele respijtzorg in Den Haag is deze ‘Respijtwijzer’ voor professionals en mantelzorgers ontwikkeld.

In drie stappen krijgt u een passend aanbod aan respijtzorg gepresenteerd en kunt u direct een aanvraag in gang zetten. Per stap wordt uitgelegd wat u moet doen. Bovendien vindt u rechtsboven in het menu een pagina met een uitgebreide uitleg. 

Bent u op zoek naar het respijtzorgaanbod buiten Den Haag? Klik hier


 

Den Haag Mantelzorg

Bent u mantelzorger in Den Haag? Kijk dan ook eens op de website van Den Haag Mantelzorg. Daar kunt u terecht kunt voor informatie, ondersteuning, advies en vragen! Deze respijtwijzer wordt vanaf medio december 2021 geïntegreerd in de website www.denhaagmantelzorg.nl. U vindt daar dan alle informatie over respijtmogelijkheden terug.

Ga naar Opens external link in new windowwww.denhaagmantelzorg.nl

 


 

Wijzigingen, opmerkingen of aanmelden

Bent u aanbieder en heeft u vragen of opmerkingen over de Respijtwijzer Den Haag? Wilt u wijzigingen en aanvullingen doorgeven of een nieuw aanbod toevoegen?

Of bent u mantelzorger en wilt u meer weten over ondersteuning en respijtzorg?

Neem contact met ons op!